CourseLab

За нас

CourseLAB е агенция за обучения по маркетинг, продажби и бизнес комуникация в директен и онлайн формат.

Работата по различни проекти с водещи компании в Европа и България ни показа колко съществено е за всеки да има поне базови познания по маркетинг, за да управлява и развива своя бизнес, затова ние решихме да споделим нашите знания и опит.

Фирмени обучения и тренинги от Бизнес Академия CourseLab се провеждат вътре във вашите екипи с цел подобряване ефективността на работа и комуникацията между отделните звена. Основните обучителни теми са свързани с маркетинг, продажби, мениджмънт и организация.

COURSELab изготвя индивидуални тренинг програми спрямо обстановката на компанията на пазара и нуждите на отделния служител в компанията. Може да пуснете своето запитване за фирмени обучения през нашата платформа, да ни изпратите e-mail или да се свържете директно по телефона.

Тренингите ни по продажби предоставят ценни съвети и утвърдени тактики за привличане и задържане на клиентите. Предлагат работещи модели както за директни, така и за задочни продажби, които лесно се прилагат към всеки бизнес.

Теми на фирмени обучения: Продажбени умения, основи на потребителско поведение, водене на презентации и преговори, умения за комуникация.

Обученията ни по планиране на бизнес и мениджърски уменияобхващат главно организацията и фазите, през които трябва да се мине, за да се превърне една идея в реализиран се проект.

Теми на фирмени обучения: Бизнес планиране, организиране на работните процеси, одит на органзиацията, изготвяне на орагнизационен план, изготвяне на стратегически план за развитие на бизнеса, дизайн на бизнес процеси.

Обученията ни по маркетинг и реклама са фокусирани върху външната комуникация, изграждането на добър имидж и усвояването на успешни похвати за адаптиране на пазара и поддържане на стабилен фирмен портфейл.

Всички курсове в секция “Маркетинг” са подготвени от доказани професионалисти в своята област, които всекидневено обслужват маркетингови и рекламни кампании за своите клиенти. Така могат да дадат актуална информация, практични съвети и достъп до най-успешните практики.

Теми на фирмени обучения: Изграждане на бранд и имидж, бизнес комуникация, дизайн, реклама, съставяне на стратегически маркетинг и дигитален маркетинг.

Нашите курсове по развитие на личностните и комуникативните умения целят по-ефективно разбиране в екипа и с клиентите, както и добро слушане и намиране на правилен подход към събеседниците, защото тайната на успеха е в ползотворното общуване още от първото “Здравей!”.

Теми на фирмени обучения: организиране на времевия ресурс, справяне със стрес, принципи на комукацията, правилно слушане и задаване на въпроси, техники за въздействане.

Тийм билдинг тренингите сами по себе си изискват голямо количество игри и упражнения. Нашите тренинги са съсредоточени върху сплотяването на един екип чрез постигане на по-добро разбиране на принципите на комуникацията и тяхното прилагане в работната среда.

Теми на фирмени обучения: основни принципи на комуникацията, справяне с конфликти, представяне на неприятна информация, успехът на екипа като личен успех, личностно развитие с цел развитие на екипа.

Тренингите ни по менторство обхващат общите принципи нанасравляване и обучение, като се фокусират върху общите ползи на двете страни в коучинга.

Теми на фирмени обучения:

комуникация с наставляваните, методи за представяне на информация, начини за даване на обратна връзка и обективна оценка, даване на ясни и разбираеми напътствия.

 ЧАСТ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ
305755_204689126271064_1322412111_n
ara
SiBank
images
Bilka
Klubverband
BGMenu
ZaraConsult
UnrealSoft
puratos2
EuroPart
Skrivanek
Videnov
DSK
Citroen
Lackprom
Pierre Fabre
Metro
Vivacom
Telenor
Adeel
AdvanceBusinessConsulting
AestheClinic
Agronika-Karov
AII-Data-Processing
Akvapartnior
Aldes
AliancePrint
Arbilis
Colibri
Artes
Atama2
Aviaso2
BalkanServices
BallisticCell
ArteDoc
gradat_bg_bezE
BarcodeSystems
BioKom
Blizoo
BuladDent
Coats-Bulgaria
ConsultCommerceEngineering99
CST
Delamod
DeltaPlus
Denito
Deqkolor
Devin
DrBiomaster
Egis
EkoTur
ElfyTours
EmoniqFarmateh
eterna2006
Evrotech
FitnesIdea
FondEnergiinaEfektivnost
FreeLine
Master Logo GALIKA.eps
GlassCo
GlobalFoodCompany
GrandHotelSofia
GreenLife
HappyEyes
InformacionnoObslujvane
Interservice
Kalinovi2003
KinoArena
Komatek-KMT
LetishteSofiq
Lides
MaistorPlus
Marcury97
MaxTelecom
MedicalExpress
MelnicaArchar
tonerlogo
MKB
Monolit
Nolina
Novel-Advokatsko-drujestvo
OptaPlus
Optim-Al
Patstroy
PerfectArt
PerfectEngeneering2
PizaBoard
Protech
Radkom2004
Raikomers
RapidKB
Realmet
Retal
Revita
Sensin
Sigma
SirmaBusinessConsulting
SmartSelection
Sociomed-Consulting
speedy
sutherlandGlobalServices
SVN
Technoplast
TaraSoft
Teletek
TransglobeInternational
TTIns
Valerii-SiM-Grup
Vivati
Wurth
Sagitta

Категория курсове

Топ обучения

Кой е онлайн

В момента няма потребители на линия